Centiken múlott, hogy a sárospataki driftelgető nem sodort el több gyalogost is – most egy ideig nem vezethet

Megosztás

A rendőrök gyorsan beazonosították a borsodi férfit, aki pénzbírságban és vezetéstől való eltiltásban részesült. Megérte?

Veszélyes közlekedési szituáció miatt megrémült sárospataki járókelők hívták a rendőröket 2023. augusztus 22-én 13 óra 45 perc körül. A bejelentés szerint egy kocsi sofőrje a Béla király tér és a Rákóczi út kereszteződésében egy hirtelen manőverrel járművét kanyarodás közben megcsúsztatta, majd sodródni kezdett a járdasziget felé kicsit túlságosan is, ahol a gyalogosok érthetően megijedtek. A szerencsén és csak centimétereken múlott, hogy a kockázatos attrakció miatt nem sérült meg senki.

A bejelentést követően a rendőrök a helyszín közelében perceken belül azonosították, majd elfogták a szabálysértés feltételezett elkövetőjét. A fiatalembert a rendőrök előállították a Sárospataki Rendőrkapitányságra, ahol meghallgatását követően a hatóság 40 ezer forint pénzbírsággal sújtotta, és két hónapra eltiltotta a vezetéstől.

A Sárospataki Rendőrkapitányság kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a szabálytalanul közlekedőket kiszűrje a forgalomból. Az előírásokat megszegők nemcsak saját magukat, hanem közlekedő partnereiket is veszélyeztetik. (Forrás: Police.hu)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek